BB Glow Pécs – Új smink trend

Állandó smink, alapozó tetoválás

A BB Glow egy félig állandó steril alapozó, mely mikromolekulákkal ágyazódik a bőr mélyebb rétegébe. A BB Glow mikro-tűs kezelés során a streil alapozót és a bőrtípusnak megfelelő steril hatóanyagot a bőrfelszín alá juttatjuk azonnali eredményeket elérve. A cél a tartósan sima és egyenletes bőrszínt adó, csodás bőrfelület.

A BB Glow kezelés forradalmian új eljárás a kozmetikában, mellyel egyenletes bőrfelületet és egészséges megjelenést kölcsönözhetsz a bőrnek, akár egyetlen kezelés alkalmával. Az eredmény hetekig tartó ragyogó és táplált bőr.

A kezelést úgy képzeld el, mintha egy BB krémet injektálnál a bőrbe, hogy az, a  természetes megjelenésű alapozást kapja meg. De ez nem minden! A gyönyörű fedés mellett hatóanyagot is tartalmaz, így ezt is juttatsz egyúttal a bőrbe, méghozzá a bőr típusának, vagy problémájának a legmegfelelőbbet. Így egy kezelés alatt rögtön 2 problémára is megoldást kaphatsz, ami a mai kozmetológiai kezelések között egyedülálló!

Ideális lehet a kezelés sötét, karikás szemekkel rendelkezőknek, szeplők elfedésére, bőrszíntörések semlegesítésére, pattanások hagyta nyomok és napfoltok halványítására.

Az eljárás körülbelül 30-45 percig történik, a tisztítástól egészen az enzimálásig, amikor a BB szérumot a bőr alá juttatjuk.

Már az első kezelés után azonnal látható a változás.

A bőr egyenletesen néz ki, és nem érezzük majd, hogy valaha is még egyszer alapozót szeretnénk felkenni arcunkra.

Fontos!

Kezelés után nem is szabad semmit felkenni az adott területre, hiszen az érzékeny, a bőr felső rétege megsérül, időre van szüksége a gyógyuláshoz.

De a tilalom nem tart sokáig, mindösszesen 24 órán keresztül nem kenhetünk semmi arcunkra.

Kezelés időtartama:

A kezelés 1-1,5 órát vesz igénybe.

Használt anyagok:

Magyarországon egyedülállóan nálunk kizárólag bőrgyógyászati színvonalú, 100 százalékban vegán, allergénektől mentes, steril anyagokkal dolgozunk, melyhez minden tanúsítványt és biztonsági adatlapot biztosítunk neked!

Az eredmény:

A bőr kezdeti állapotától függően az első kezelés 3 naptól 1 hétig tart. A második kezelés már hetekben mérhető, így az már 2-3 hét tartóssággal bír. Amennyiben kúrában kéred a kezelést, ami 3-6 alkalmat jelent, az eredmény több mint 4 hónapig tartós marad!

 

A ráncok ellen pedig, fiatalító elektrokozmetikai arckezeléseket kínáljuk, a tökéletes megjelenésért.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

 

BB Glow Pécs