Bemutatkozás

Rólunk

„A szépség és a nőiesség kortalan”

Marylin Monroe

5- szakember – 5 év – 6o+ kezelés 950+ vendég

A Golden Shape elektrokozmetikai  szalon 2015-ben nyílt meg a belváros szívében a Pécsi Kereskedők Házában.

Csapatunk a kezdetektől folyamatosan fejlődik, leginkább az arc- és testkezelések terén, de a hagyományos kozmetikai szolgáltatások is magas szakmai színvonalon érhetőek el szalonunkban.

Célunk, hogy vendégeink igényeit maximálisan kielégítsük, s magas színvonalú kezeléseinknek köszönhetően ne csak a kortalan szépség, hanem a feltöltődés és kikapcsolódás érzésével is megajándékozhassuk a minket választókat.

A legmagasabb szakmai színvonal biztosítása érdekében Dermedics Skin Care kozmetikumokkal dolgozunk, s a legújabb trendek szerinti technológiai eljárásokat alkalmazzuk párosítva a szakma nemzetközi elvárásainak megfelelő, minőségi szolgáltatást nyújtó gépeinkkel.

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak az anti-aging kezelések, hifu arckezelések,  zsírfagyasztás, valamint a testkezelések széles palettája: lipolézeres zsírbontás, kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás bőrszépítés, hifu testkezelés, nyirokmasszázs, valamint vákuumos feszesítés.

2018 óta megtalálhatóak a lézeres kezelések közül a tetoválás eltávolítás, körömgomba kezelés, hajszálértágulat-kezelés és tartós szőrtelenítés, valamint a sminktetoválás is.

Kozmetikusaink és testkezelőink rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken és konferenciákon annak érdekében, hogy a legújabb kezeléseket és modern eljárásokat professzionális minőségben és magabiztosan tudjuk vendégeink részére biztosítani.

Ha szépülni vágyik és kikapcsolódni, ha úgy érzi, szüksége van egy kis én-időre, forduljon Hozzánk bizalommal!