Ultrahangos kavitáció

Ez az eljárás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az így folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át ürülnek a májba, ahol megtörténik a lebontás majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Az elfolyósított zsír a nyirokrendszeren és a májon keresztül ürül, ezért nagyon fontos a megfelelő folyadékfogyasztás.

Olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak azonban nem ajánlott 15 kg feletti túlsúllyal rendelkező személyeknek.

Egy kúra átlagosan 5-10 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. Karon,hason, csípőn, fenéken és combon alkalmazható. A kezelések között 1-2nap pihenési idő javasolt, de minimum 3-4 nap.

Eredményként általánosságban elmondható, hogy egy 5-10 kezelésből álló kúra az adott területen 1-2 ruhaméret csökkenést eredményezhet.

Ár: 30 perc  6.000 Ft / alkalom