Thermage kezelés

A Thermage kezelés a bőrfeszesítés, és kontúr javítása biztonságos, plasztikai sebészek által ellenőrzött módja. A kezelés teljes mértékben noninvasív, esztétikai beavatkozás.

A Thermage valóban hatékony műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a radiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. A további eredmény az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően 6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően.

A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt, a kialakult eredmény pedig évekig látható. A kezelés ideje a kezelt terület nagyságától függően húsz perctől akár két óráig tarthat. Nagy előnye, hogy nincs regenerációs idő, a vendég a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét.

A Thermage előnye közé tartozik még, hogy nem függ évszakoktól, így akár az erős nyári napsütésben is lehet végezni a beavatkozást. Minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható.

Ár:
Teljes arc ( 20-25p )  25.000 Ft / alkalom
Teljes arc+nyak+dekoltázs (30-40p)  45.000 Ft / alkalom
Bérlet :4 alkalom :teljes arc: 80.000 Ft
4 alkalom: teljes arc+ nyak +dekoltázs 120.000 Ft