Mezopen

A Mezopen készülék leginkább a dermarollerhez hasonlít, de annál jóval hatékonyabb. Tulajdonképpen annak gépiesített változata, azzal a különbséggel, hogy a kezelőfej apró tűi, rövid idő alatt, sokkal többször és jóval mélyebbre hatolnak be a bőrbe, mint a hagyományos dermarollellel végzett kezelés során. Különlegessége, hogy szabályozható tűmélység beállítással rendelkezik, a tűhosszúságot a kezelendő bőrfelületnek megfelelően lehet beállítani. Ennek köszönhetően még a szem környéki vékony bőr kezelésére is nagyszerűen alkalmas. A dermaroller döntött tűivel szemben, a Mezopen mikrotűi függőleges csatornákat nyitnak meg, ami tovább csökkenti a minimális szöveti sérülés kockázatát, valamint támogatja a hatóanyagok mélyebbre jutását.

Hogyan működik a Mezopen?

Miután a Mezopen készülék kezelőfejének apró tűi behatolnak a bőrbe, mikrosérüléseket ejtenek, amiket a szervezet elkezd begyógyítani. Előbb azonban a szabad szemmel láthatatlan, kisméretű, szúrt csatornákon keresztül, a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe jut

Milyen bőrproblémákon segít a Mezopen?

Aknék, hegek és műtéti hegek, mély ráncok, száraz és megereszkedett, petyhüdt bőr, ráncok (különösen a száj körül és a szarkalábak), tág pórusok, pigmenthiány, öregségi foltok, striák (terhességi, elhízási csíkok), A Mezopen kezelés a hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható.

Ár:
10.000 Ft / alkalom
50.000 Ft / 6 alkalom

Mezopen Hajkezelés

Mezoterápia során egy vitamin-, és tápanyagkoktélt fecskendezünk közvetlenül a fejbőrbe. Életet adó táplálékhoz juttattjuk a hajhagymákat, amik gyorsan meg is hálálják a törődést fokozott növekedéssel, dúsulással.

Hagyományos kozmetikai kezelések :

  • Arctisztítás gőzzel nyomkodással
  • Arcmasszázs ,dekoltázs masszázs
  • Keleti  Spa face lifting arcmasszázs
  • Mélyizom arc masszázs