Lézeres kezelések Pécs

Körömgomba-kezelés

A Golden Shape Szalonban végzett professzionális körömgomba- kezelés segítségével fájdalommentesen, felépülési idő nélkül, mindössze 3-5 perces kezelések által segítünk meggyógyítani a problémás körmöket. Gyógyszeres kezelés nélkül, már akár 6-8 kezeléssel visszaállítható a köröm természetes és egészséges állapota.

 • a köröm kezelése 3-5 perc
 • nem okoz fájdalmat
 • 24 órával a köröm lakkozható
 • nincs szükség egyéb-, gyógyszeres-, és bőrgyógyászat kezelésére, ezért nincs is tovább reménytelen megoldáskeresés
 • heti 1 alkalom 6 héten keresztül, majd havonta 1 alkalom utána 2 havonta 1 alkalom
 • sikerarány 85%
 • legjobb módszer, hiszen nincs felépülési idő
 • ajánlott kezelés: a 6-8 alkalmas, enyhe fertőzés esetén; 8-15 alkalom súlyos fertőzés esetén

Körömgomba-eltávolítás árak

 • 1 köröm/alkalom 2 000 Ft
 • 5 köröm/alkalom 7 000 Ft
 • 10 köröm/alkalom 12 000 Ft
 • 20 köröm/alkalom 15 000 Ft

Ajánlott kezelés

 • 6-8 alkalom enyhe fertőzés esetén
 • 8-15 alkalom súlyos fertőzés esetén

A Kezelés menete

 1. konzultáció – dokumentáció kitöltése
 2. körömlemez-reszelés
 3. fertőtlenítés
 4. a köröm és körömágy kezelése lézerrel
 5. új cipő és zokni használata
 6. a köröm fertőtlenítése

körömgomba

Carbongél kezelés

Carbon Peeling

 A lézeres arckezelés tematikája

A lézerfény rövid ideig tartó, nagy energiájú impulzusokat használ a kezelések alatt. Hatása a szelektív fototermolízis elvén alapul, vagyis a lézer fénye csak a megcélzott anyagokban nyelődik el. A lézeres bőrrejuvenációs kezeléseknél finom szemcséjű szénport helyezünk az arcra, amely az előkészítési idő alatt bediffundál a pórusokba. Ezután az arc kezelése alatt a lézer fénye elnyelődik a szénmolekulákban és gyorsan kirobban a pórusokból, kitisztítva azokat.

A kezelés bőrre gyakorolt hatásai

 • Csökken a bőr faggyútermelődése, a tág pórusok összeszűkülnek.
 • Javul a kollagéntermelődés.
 • A bőr matt lesz, tónusosabbá válik.
 • A termikus hatás miatt javul a keringés.
 • Feszesebb lesz a bőr,
 • A hő megöli az aknét okozó baktériumokat, így javul a gyulladt, pattanásos bőr állapota.
 • A faggyútermelő mirigyek összehúzódnak, a bőr kevésbé lesz zsíros.
 • A felrobbanó szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket.
 • Mindezekkel átélhetjük az arcfiatalítás eredményét

Hány kezelés szükséges és milyen gyakran?

5 kezelés ajánlott 10-14 napos intervallumokban.

carbon peeling

Frakcionált lézerkezelés

A frakcionált lézerkezelés következtében, a közepes ráncok, hegek eltűnnek, és a bőr fiatalos, üde lesz. Egykor, a bőr teljes felszínén alkalmazták ezt az eljárást, ma már csak egy-egy problémás részében, frakciójában. Frakcionált bőrfiatalításnak is hívhatjuk. Az arcfiatalító kezelés fájdalommal-, munkából való kieséssel nem jár.

Kezelési javaslat: általában 3-4 kezelés az optimális, de egy után is látható a javulás

Lézeres mezoterápia

 A tűszúrás nélküli lézeres mezoterápiás kezelést ajánljuk a fiatalodni vágyók számára. Az elektroporációs feltöltő kezelés során a hámrétegbe juttatjuk a kiváló minőségű anti-aging hatóanyagokat, amelyek segítenek, a ráncok teljes feltöltésében. A nagyteljesítményű lézer behatol a mélyebb irharétegbe is, nemcsak a felhámba, így a ránc eltüntetésében a legkiválóbb megoldások egyike. A lézeres mezoterápia, a ráncfeltöltés egyik sikeres eszköze.

A kezelés időtartama: 50 perc

Kúraszerű alkalmazása javasolt: 6 alkalom

Lézeres ajakfeltöltés

Az esztétikai kezelések sorába tartozik, a lézeres ajakfeltöltés. Ezt a folyamatot, a hyaluron vízmegkötő tulajdonságára építjük. A kezelési eljárás során, a hyaluron molekulák a lézerfény hatására szívódnak fel a nyálkahártyán keresztül. A kezelés után, barázdáktól mentes, telt ajkakat láthatunk. A siker érdekében, kellő mennyiségű folyadékot kell bevinni a szervezetbe. Kúraszerű kezelés javasolt.

 Lézeres tetoválás eltüntetés (smink tetoválás, test tetoválás)

Már szalonunkban is elérhető a professzionális lézeres tetoválást eltüntető kezelés, amivel sminktetoválásokat és hagyományos tetoválásokat is el tudunk távolítani hegek nélkül. Sokan csináltatnak tetoválást és időközben többen megunják, aminek több oka is lehet, azonban az eltüntetés nem egyszerű feladat.

A lézeres eltávolítás biztonságos és hatékony eljárás, megfelelő utóápolással a hegesedés is elkerülhető. Az eredmény minden esetben egy esztétikusabb bőrfelület lesz. Először felkészítjük a bőrt a kezelésre.

Így amikor sor kerül a beavatkozásra, bőröd tökéletes állapotban lesz, illetve a krémnek köszönhetően a bőr oxigén-ellátottsága, rugalmassága miatt annyira jó lesz az állapota, vérkeringése, hogy a kezelésnek nem marad nyoma a bőrön.

tetoválás eltávolítás

IPL/SHR /villanófényes kezelés

Hajszálérkezelés

Az IPL a szelektív fototermolízis elvén működik, és sikerrel alkalmazzák érelváltozások kezelésére. Lézerrel véglegesen és nyomtalanul meg tudjuk szüntetni a tűzfoltokat, seprűvénákat, hajszálereket, apró visszereket és a rosaceát.

Ez a korszerű kezelés bizonyítottan eredményes, gyors, fájdalommentes és higiénikus. Lézereink a piros és a lilás színben előtűnő értágulatok megszüntetésére egyaránt alkalmasak, még a tévesen „borvirágnak” nevezett orr környékén vagy az arcon előforduló értágulatokat is eltünteti.

Elsősorban az arcon és a lábon fordulnak elő az értágulatok, de természetesen bármely testrészen alkalmazható.

A kibocsátott lézerfény az erekben lévő vérfestékben, a hemoglobinban elnyelődik, és az emiatt keletkező hő segítségével finoman elzárja (koagulálja) az érfalat. Emiatt megszűnik a kezelt hajszálerekben a nemkívánatos keringés, amely a problémát okozta eddig.

A kezelt területről ezután a szervezet természetes anyagcsere-folyamata elszállítja a fölöslegessé vált sejteket, így véglegesen megszűnik az esztétikailag zavaró felületes értágulat.

lézeres kezelések Pécs

Szőrtelenítés

A hő okozta roncsoló hatás a szőrszálban levezetődik a tüszőbe, és a szőrszál kihullásához vezet. Az IPL végleges szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) elve megegyezik a lézeres módszer alapjaival: a fény hőenergiáját a szőr sötét pigmentjei elnyelik, így a szőrtüsző roncsolódik és működése leáll. Az IPL szőrtelenítés, segít a fokozott izzadás megszüntetésében is. Az IPL szőrtelenítés előnye azonban a lézeres szőrtelenítés módszerével szemben, hogy nincs fájdalom, szinte teljesen fájdalommentes.

Az IPL villanófényes szőrtelenítő kezelés a növekvő (anagén) fázisban lévő szőrszálakra hat, ám szőrtüszőinknek mindig csak egy része van ebben az életszakaszban. Így ahhoz, hogy megfelelő eredményt érjünk el, a kívánt terület teljes részén, úgy 4-5 hetente kell IPL szőrtelenítő kezeléseket végeznünk, egymás után több alkalommal.

szőrtelenítés

Pigmentfolt-eltávolítás

A pigment elváltozások is nagyarányú sikerrel kezelhetőek IPL technológiával. A kezelés megkezdése előtt a szakember megtisztítja a kezelendő területet, majd felvesszük a speciális biztonsági szemüveget. A bőrkezelés során használt fény alacsony energiájú, így helyi érzéstelenítés beadása nélkül is elvégezhető. Ugyanakkor lehetőséget biztosítunk a helyi érzéstelenítésre is.

Az adott felületre vékony rétegben kontaktgél kerül, ami segíti a bőrt az impulzussorozatok közötti lehűlésben. A kezelőfejet függőlegesen a bőrfelületre helyezik, majd megkezdődik a kezelés.

A cél az elváltozás felhevítése olyan hőmérsékletre, amely összeroncsolja az azt hordozó sejteket a normális felhámréteg és a környező szövetek háborgatása nélkül. A pigmentszemcséket és a sejtmaradványokat a szervezet eltávolítja a szövetekből.

A kezelések között 4-6 hét türelmi időt kell hagyni, amennyiben a kezelt területen a pigmentfoltok halványodása tapasztalható. A kezeléssorozat előrehaladtával, a fényáram erősségét növeljük a nagyobb terápiás hatás elérése érdekében. A javulás, halványodás fokozatosan történik. A kezelt folt fokozatos felszívódása akár néhány hónapot is felölelhet.

A kezelés akkor ér véget, ha az elért eredmények kielégítők. Szükség esetén az IPL kezelés a 4-6 alkalmat követően is folytatható.

pigmentfolt arcfiatalítás

Konzultáció, lézeres kezelés előtt

Első lézeres kezelés előtt szükséges egy személyes konzultáció, orvosi vélemény, ahol a páciens kórtörténete vizsgálatra kerül. Fontos feltérképezni a meglévő betegség-, vagy betegségek miatt szedett gyógyszereket, meglévő allergiákat, gyulladás, vagy gyulladások jelenlétét, vagy más, jelenleg is fennálló, különböző további tartós problémákat. mint lumbágó, ödéma, sérülés stb.. Az infravörös lágylézer készülék csökkenti a fájdalmat, gyulladásokat. Ezek tisztázása fontos, mivel meglétük jelentősen befolyásolhatja a személyre szóló kezelés-, illetve sok terápia folyamatát. Mindezektől-, és az orvosi véleménytől függően végezhetjük csak el a kezeléseket.

Ha bármilyen kérdés felmerül a kezelésekkel kapcsolatban, vagy bizonytalan a kezelésében, nagyon szívesen válaszolunk elérhetőségeinken, keressen minket. Érdekes információk tapasztalatok olvashatók a blog oldalunkon, illetve elérhetők vagyunk a Facebook -on is.

Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi
Árlista
Minden jog fenntartva