IPL/SHR KEZELÉSEK

Hajszálér kezelés:

Az IPL a szelektív fototermolízis elvén működik és sikerrel alkalmazzák érelváltzások kezelésére. Lézerrel véglegesen és nyomtalanul meg tudjuk szüntetni a tűzfoltokat, seprűvénákat, hajszálereket, apró visszereket és a rosaceat.

Ez a korszerű kezelés bizonyítottan eredményes, gyors, fájdalommentes és higiénikus. Lézereink a piros és a lilás színben előtűnő értágulatok megszüntetésére egyaránt alkalmasak, még a tévesen “borvirágnak” nevezett orr környékén vagy az arcon előforduló értágulatokat is eltünteti.

Elsősorban az arcon és a lábon fordulnak elő az értágulatok, de természetesen bármely tesztrészen alkalmazható ez a lézeres kezelés.

A  kibocsátott lézerfény az erekben lévő vérfestékben, a haemoglobinban elnyelődik és az emiatt keletkező hő segítségével finoman elzárja (koagulálja) az érfalat. Emiatt megszűnik a kezelt hajszálerekben a nemkívánatos keringés, amely a problémát okozta eddig.

A kezelt területről ezután a szervezet természetes anyagcsere folyamata elszállítja a fölöslegessé vált sejteket, és ezzel véglegesen megszűnik az esztétikailag zavaró felületes értágulat.

Ár: 6.000 Ft-tól / terület

Szőrtelenítés:

A hő okozta roncsoló hatás,a szőrszálban levezetődik a szőrt tüszőbe és a szőr szál kihullásához vezet. Az IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) elve megegyezik a lézeres módszer alapjaival: a fény hőenergiáját a szőr sötét pigmentjei elnyelik, így a szőrtüsző roncsolódik és működése leáll. Az IPL szőrtelenítés előnye azonban a lézeres szőrtelenítéssel szemben, hogy szinte teljesen fájdalommentes.

Az shr villanófényes szőrtelenítő kezelés a növekvő (anagén) fázisban lévő szőrszálakra hat, ám szőrtüszőinknek mindig csak egy része van ebben az életszakaszban. Így ahhoz, hogy megfelelő eredményt érjünk el, 4-5 hetente kell IPL szőrtelenítő kezeléseket végeznünk, egymás után több alkalommal.

Ár:
bajusz: 4.000 Ft / alkalom
áll: 4.000 Ft / alkalom
pajesz: 6.000 Ft / alkalom
szemöldök között: 2.500 Ft / alkalom
orca: 6.000 Ft / alkalom
hónaljak: 6.000 Ft / alkalom
alkarok: 10.000 Ft / alkalom
felkarok: 9.000 Ft / alkalom
kézfejek+ujjak: 5.000 Ft / alkalom
teljes láb: 25.000 Ft / alkalom
mellbimbó körül: 600 Ft / alkalom
bikini vonal: 13.000 Ft / alkalom
teljes intim: 20.000 Ft / alkalom

Pigmentfolt eltávolítás:

A pigment elváltozások is nagy arányú sikerrel kezelhetőek ipl technológiával.

A kezelés megkezdése előtt a szakember megtisztítja a kezelendő területet, majd felveszitek a speciális biztonsági szemüveget.A bőrkezelés során használt fény alacsony energiájú, így a kezelés helyi érzéstelenítés beadása nélkül is elvégezhető. Ugyanakkor lehetőséget biztosítunk a helyi érzéstelenítésre a kezelés során.

A kezelési felületre vékony rétegben kontakt gél kerül, ami segíti a bőrt az impulzus-sorozatok közötti lehűlésben. A kezelőfejet függőlegesen a bőrfelületre helyezik, majd megkezdődik a kezelés.

A cél az elváltozás felhevítése olyan hőmérsékletre, amely összeroncsolja az azt hordozó sejteket a normális felhámréteg és a környező szövetek háborgatása nélkül. A pigmentszemcséket és a sejtmaradványokat a szervezet eltávolítja a szövetekből.

A kezelések között 4-6 hét türelmi időt kell hagyni, amennyiben a kezelt területen halványodás tapasztalható. A kezeléssorozat előrehaladtával, a fényáram erősségét növeljük a nagyobb terápiás hatás elérése érdekében. A javulás, halványodás fokozatosan történik. A kezelt folt fokozatos felszívódása akár néhány hónapot is felölelhet. A kezelés akkor ér véget, ha az elért eredmények kielégítők. Szükség esetén az IPL kezelés a 4-6 alkalmat követően is folytatható

Ár:
Arcfiatalítás: 15.000 Ft / alkalom
Pigmentfolt kezelés teljes arcon: 15.000 Ft / alkalom