Hajhullás megelőzésére Pécs

Rendszeres alkalmazása stimulálja a haj növekedését.  Nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, színezéket, illatanyagokat és allergéneket. A MESO HAIR egy peptides szérum, mely megerősíti a hajhagymákat és gátolja a hajhullást. Ajánlott prevenciós kezelésre is!

Hatások:

  • Védi és regenerálja a hajhagymákat
  • Serkenti a sejtek anyagcseréjét
  • Megakadályozza a hajhullást
  • Javítja a fejbőr mikrokeringését
  • Lassítja tüsző öregedési folyamatot

Gyorsítja a hajnövekedést. Amikor mezoterápiás hajkezelésre kerül sor, akkor nem a fejbőrre kerül a hatóanyag, hanem célzottan juttatjuk azt, az érintett részre, ezáltal sokkal jobb lesz a hatékonysága. A bőrünk nagyon ellenálló, ezért a 2-3 mm mélyen lévő szőrtüszők elérése csak a mezoterápiás hajkezeléssel oldható meg.

Sokaknak okoz problémát a rossz állapotú, hulló haj, amely akár lehet a betegség tünetek egyike is. De ennek a hajhullásnak okai lehetnek egy bőr-, vagy bármilyen más betegségből való felépülés időszaka, amikor már legyengült a szervezet, illetve előfordulhat, mint hormonális-, bőrgyógyászati-, vagy életmód problémák, akár napi stressz, egyéb, miatt is.

A haj a szervezetünk állapotának a tükre. Ha változás történik a testünkben, az meglátszik a hajunk állapotán. Az egészség érdekében szükséges a megfelelő lépést megtennünk, az okok kiderítésére és megoldására: legyen az bármely vitamin hiánya, egy elhanyagolt fog, vagy rosszul megválasztott sampon, stb.

Néha hiába próbáljuk a hajhullás elleni szereket a fejbőrbe masszírozni, vagy a több féle, különböző termékeket a hajra kenve kipróbálni és a csodás hatást várni. Ezek a készítmények  – akár, csak vitamin bevitel szempontjából, akár hajhullás ellen alkalmazzuk – , nem teljesen úgy segítenek  minden esetben, ahogy azt vártuk.

A nők esetében gyakori gond első sorban, a száraz hatású, gyakran természetes szépségét, vitalitását vesztett, nem egészen egészséges haj benyomását adó látvány. A férfiaknál, már a hajhullás, az első számú problémaforrás. Mindannyiunk számára, a külső megjelenésünk egyik legfontosabb eleme a haj. Egy ápolt, megnyerő külsőhöz, a magabiztos kisugárzáshoz, elengedhetetlen az egészséges haj látványa.  

Az egészséges haj élmény elérésére, a hajhullás ellen, annak megelőzésére, az egyetlen megoldás a MESO HAIR szérum bejuttatása, a hajhagymákhoz.

 A mezoterápiás hajkezelés esetén, a páciens diagnózisának megfelelően egyénileg elkészített hatóanyagkészítményt juttatunk a hajgyökerekhez. A hatóanyagkészítményben ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, valamint hajképződést segítő anyagok találhatóak.

A megfelelően összeállított mixet az orvos egyenletesen, körülbelül egy centiméteres távolságonként juttatja a fejbőr alá, egy vékony tűvel. Egy speciális mezoterápiás mikrotűvel lehet célzottan a hajhagymákhoz juttatni az anyagot, mivel ez 2-3 mm mélyen található.

Az alapos kezeléshez 1-1,5 cm-es távolságonként kerül bejuttatásra a szer. Fontos megjegyezni, hogy nemcsak az érintett bőrfelületen végzik a kezelést, hanem akár a teljes hajas fejbőrön. A beszámolók alapján a kezelés nem jár fájdalommal, inkább csak egy kissé kellemetlen érzéssel.

Milyen feltételek mellett eredményes a kezelés?

 A kezelés eredménye nők esetében, szinte mindig sikert hoz. Férfiaknál, olyan esetekben, ahol hormonális kopaszodás lépett fel (amely genetikai eredetű), ott csak hatásról beszélhetünk, ugyanis ez a fajta kopaszodás nem állítható meg. Viszont a kezeléssel talán lassítható a folyamat. Más esetekben, a fejbőr mezoterápiás kezelése / kezelései, a női-, vagy férfi páciens számára eredményes lehet a hajhullás megakadályozásában. A hatékony kezelést követően, így a hajszálakba visszatér az élettel teli energia, és még erősebbé is válik. Továbbá, segít a fejbőrbe beültetett haj, gyorsabb ütemű “hajasodás” folyamatában is.

 További információk, bejelentkezés  online elérhetőségeinken.

Továbbá jelen vagyunk a Facebookon is.

Keressen minket, tegye fel kérdéseit, akár kezelés után, akár előtte van!

Hajhullás megelőzésére Pécs