BBGLOW-FÉLTARTÓS smink

Ezzel a technikával egységes arcszínt varázsolunk neked, bőrödet pedig a legfontosabb hatóanyagokkal töltjük fel! Az eredmény: hónapokig tartó egészséges, táplált bőr!
Egy speciális készülékkel, apró tűk segítségével hatóanyagot juttatunk vele bőrödbe. A kis fiolák igazi kincseket rejtenek! Tudjuk, hogy mindannyian egyedi bőrtípussal, és sajátos problémákkal élünk együtt, ezért mindenki arcbőre személyre szabott törődést igényel! A problémás bőrtől, vagy az apróbb ráncoktól ma már biztonságosan, és fájdalommentesen is megszabadulhatsz a mezoterápiával! Képzeld el, hogy ehhez a bevált, hatékony arckezeléshez színezett steril pigmenteket is keverünk, ezáltal nem csak a problémát orvosoljuk, de esztétikailag is azonnal javítjuk bőröd állapotát! A BB Glow kezelés gyors és hatékony megoldás !
A BB Glow egy felszíni kezelés, így nincs felépülési idő, nincs heteikig tartó gyógyulás! Az átmeneti pirosodás hamar enyhül..e gységes arcszínt biztosít, csökkenti a foltokat, segít a pigment foltok és a szeplők  eltüntetésében.

Világosíthatunk vele arcbőrünkön, és újra visszakaphatjuk egységes ragyogását! Többféle színezett pigmenttel dolgozunk, így biztosan megtaláljuk a Te arcbőrödhöz leginkább illő árnyalatot!
2 hetente végezzük a kezelést  -6 alkalmas kúra ajánlott !