Alakformáló kezelések Pécs

TESTKEZELÉS EGY TERÜLETRE – ÁRAK


1. Kavitációs zsírbontás 30 perc 4000 Ft

2. Rádiófrekvencia 30 perc 4000 Ft

A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblasztsejtek segítik a kollagén keletkezését és az azutáni szövet újjá formázását, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz. A kötőszövetek precíz, hő által indukált viselkedése és a szövetzsugorodás mértéke számos tényezőtől függ, többek között a maximálisan elért hőmérséklettől, az alakformáló kezelés időtartamától és a szövetek hidratáltságától, korától.

A rádiófrekvenciás gép alkalmazási területei:

 • Arc: kisimítja az arcbőrt, finomítja az apró ráncokat, a bőrfeszesítés és az arcfiatalítás érdekében, a bőr visszanyeri rugalmasságát, s ez fiatalosabb kinézetet eredményez. A célzott, biokozmetika arckezelés csökkenti a nagy pórusok méretét.
 • Nyak és dekoltázs: feszesíti a nyakon és a dekoltázson megereszkedett bőrt, csökkenti a tokát. A testkezelések látható esztétikai eredményt adnak.
 • Hát, csípő, fenék, comb: a diétának és a mozgásnak ellenálló zsírpárnákat, valamint a cellulitiszes bőrképet segít gyorsan eltűntetni. Feszesíti a fogyókúra által kialakult megereszkedett bőrt és visszaadja testünk rugalmasságát
 • Has: segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól és feszesíti a megereszkedett bőrt (pl. zsírleszívás, vagy hirtelen fogyás következtében). A hasi zsír eltávolítása géppel, egy intenzív, karcsúsító folyamat, melynek tartós a hatása.
 • Kar: a megereszkedett alkart feszesíti a gép használatával, fiatalosabb lesz.

3. Vákuumos kezelés 30 perc 4000 Ft

Ismertető mechanizmus: A kezelés alatt, az üvegből készült, harang formában végződő szívócsövet (úgynevezett köpölyözőt) kell elhelyeznünk a kezelendő bőrfelületre. A harangban folyamatos vagy pulzáló vákuumot hozunk létre, melynek erőssége szabályozható. A vákuum azonnal beszippantja a bőrt, és vele együtt a bőr alatti zsírsejteket. A méreganyag, a hatékony kezelés által aktivált nyirokrendszer segítségével távozik a szervezet belsejéből. Ez a technika a vákuum ismétlődő-, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, mely által ezek a rétegek stimulálhatók. Ez a stimuláció hatással van a kollagénrostok termelődésére, így növeli a bőr rugalmasságát és egyenletesebb bőrtónust hoz létre. Javasolt kezelési gyakoriság: hetente csak 2-3 alkalommal tanácsos ezt végezni. Kúraszerűen történő – nagyjából 10-15 kezeléssel – már igen látványos eredmény érhető el, ami megelőző vagy fenntartó kezelésként is alkalmazható.

4. Hullámmasszázs

 • 4.000 Ft/alkalom (30 perc)
 • 5 alkalmas bérlet: 8.000 Ft
 • 10 alkalmas bérlet: 15.000 Ft

A nyomásterápia egy gépi eljárás, melynek lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére (kar, has, comb, fenék, derék, lábfej, lábszár) speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelőegységeket helyezünk fel. Az egymás után felfúvódó légkamrák hullámmasszázs-effektust idéznek elő, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsa, megszüntesse a duzzanatokat és fokozza a vérkeringést.

Hasznos a visszerek megelőzésében az első tünetek megjelenésekor. Támogatást nyújt ödéma, cellulit, narancsbőr és túlsúly kezelésekor, javítja a gyenge perifériás keringést. A kezelésnek nincs időkorlátja, kozmetikai eljárásokban kb. 20-45 perces kezelések vannak. Általában heti 2-3 kezelés javasolt.

5. Testtekercselés: különféle pakolással 2000 Ft

ALAKFORMÁLÓ TESTKEZELÉSEK – CSOMAG AJÁNLATOK


1. Kavitációs kezelés:

Kavitácíó 30 perc + vákuum 30 perc, 6.000 Ft/alkalom
10 alkalom: 40.000 Ft

Ultrahangos kavitáció

Ez az eljárás egy olyan non-invazív orvosi beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahanghullámok a kezelt centrum terület szövetein belül mikrobuborékokat hoznak létre. Ezen buborékok összeroppanása miatt olyan hatású, potenciájú, nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek biztos szétesnek.

Az így folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át ürülnek a májba, ahol megtörténik a teljes lebontás, majd a vizelettel együtt távoznak a szervezetből. Az elfolyósított zsír a nyirokrendszeren és a májon keresztül ürül, ezért a kezelés mellett nagyon fontos a megfelelő folyadékfogyasztás.

Azok számára lett kifejlesztve, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak, azonban még nem ajánlott 15 kilogramm feletti túlsúllyal rendelkezőknek.

Egy kúra átlagosan 6-10 kezelésből áll, egy-egy kezelésre szánt idő pedig nem haladhatja meg a 40 percet. Karon, hason, csípőn, fenéken és combon alkalmazható. A kezelések között egy hét pihenési idő javasolt, de minimum négy nap.

Eredményként általánosságban elmondható, hogy egy 6-10 kezelésből álló kúra az adott területen 1-2 ruhaméret-csökkenést eredményezhet.

2. Extra haskezelés:

Lipolézer 20 perc + rádiófrekvencia 10 perc + hullám 30 perc, 6.000 Ft/alkalom
10 alkalom: 50.000 Ft

3. Bőrszépítés:

Rádiófrekvencia 30 perc + vákum 30perc

 • Has: 6.000 Ft/alkalom, 10 alkalom: 30.000 Ft
 • Comb: 8.000 Ft/alkalom, 10 alkalom: 45.000 Ft

4. Lipólézeres kezelés:

Lipolézer 30 perc + hullám 30 perc + tekercselés

6.000 Ft/alkalom,  10 alkalom: 50.000 Ft

A lipolézer az orvosbiológia által több évtizede használt alacsony frekvenciájú lézertechnológiát használja. A lézeres zsírbontás lényege, hogy a lézerfény a szervezetbe jutva úgy halad át az emberi test, vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtek magjában fotokémiai reakció megy végbe. Miközben a lézerenergia behatol a bőrbe, stimulálja a zsírsejtek membránját, melynek következtében a víz, a szabad zsírsavak és a glicerol kifolyik, s így a zsírsejtek mérete jelentős csökkenésen esik át. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a zsírsejtek kiizzadják a zsírt és a méreganyagokat.

5. Fenék emelés:

Vákum 30 perc + tekercselés + hullám 30 perc

6.000 Ft/alkalom, 10 alkalom: 35.000 Ft

6. Comb kezelés:

1 kavitáció 30 perc + hullám 30 perc

2 rádiófrekvencia + ampulla 30 perc + vákum

8.000 Ft/alkalom, 10 alkalom: 70.000 Ft perc

7. Szuper alakformálás:

Kavitáció ampulla 30 perc+hullám

2 rádiófrekvencia + ampulla + vákum 30 perc

 • Has: 6.000 Ft/alkalom, 10 alkalom: 50.000 Ft
 • Comb: 8.000 Ft/alkalom, 10 alkalom: 70.000 Ft

8. Thermage:

 • Has: 5 alkalom: 45.000 Ft
 • Comb: 5 alkalom: 60.000 Ft

alakformáló kezelések Pécs

9. Kriolipolízis (zsírfagyasztás)

 • 1 alkalom: 29.900 Ft
 • 3 alkalom: 79.900 Ft + kavitáció + hullám

Ez az eljárás a zsírsejtek megsemmisítésére használatos. Non-invazív eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, amelyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. Leghatékonyabban a hasról, oldalakról és hátról tünteti el a zsírpárnákat. Alkalmazása során a megcélzott zsírsejtek lehűtésével (10 °C és -10 °C közé) a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, így a sejthalál szelektíven tud végbemenni. A lebontott zsírsejtek természetes anyagcsere-folyamatok során távoznak a szervezetből.

Egy kezelés alkalmával 2 kezelőfejnyi testterület ápolható, egy terület kezelése 30-60 percet vesz igénybe, a zsírréteg vastagságától függően. A kezelést egy vagy két hónap múlva lehet ismételni, és összesen nem lesz szükség 3-4 alkalomra. A kriolipolízis eredményei a kezelés után 2-4 hónappal észlelhetőek, mely után akár 6 hónapig folytatódhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen. A kezelést követően pár óráig enyhe bőrpír látható az adott területen, a vákuumos kezelőfej levétele után duzzanat jelenhet meg, amit finom masszázzsal enyhíthetünk.

Fagyasztás

KOMBINÁLT ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK PÉCS

Az alakformáló kezelések közül olykor hosszú keresés után is nehéz kiválasztani, hogy melyik alakítja-, vagy formálja úgy a testünket, minket, ahogy azt mi szeretnénk, illetve, melyik az, amelyik használata után érjük el a megálmodott eredményt: masszázs, lpg kezelés, méregtelenítés, zsírbontó ultrahang, rádiófrekvenciás zsírbontás, vákuumos zsírbontó gép alkalmazása, vagy sorolhatnánk a további, egyéb szolgáltatások sorát.

Mi azt mondjuk, hogy nem szükséges választani, hiszen a cél a hatékonyságon van, hanem érdemes a kombinált alakformáló kezelés mellett dönteni, azt választani, melynek hatására elérhetjük a sima-, és fiatalabb bőrt, a kisebb ruhaméretet, és ezért a jobb közérzetet is.

Szeretettel várjuk Önt és segítünk választásában, hogy az Ön számára legoptimálisabb, legjobb eredményt nyújtó alakformáló kezelést kaphassa!

Tegye fel a kérdéseit itt, vagy a közösségi oldalainkon: Facebook, Instagram, Twitter

Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztató