3G HIFU kezelés Pécs

3G HIFU kezelés Pécs


Egy nagy energiájú fókuszált ultrahangos kezelés, amely a bőrszövetbe hatolva 60-85°C fokra képes felmelegíti a bőrszövet kollagént tartalmazó mélyrétegének megfelelő sejtjeit. A gép hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr saját, természetes regenerációját.

Hifu kezelés – Bőrfeszesítés fókuszált ultrahanggal

BŐRFESZESÍTÉS INTENZÍVEN FÓKUSZÁLT ULTRAHANGGAL

A magas intenzitású fókuszált ultrahang (angolul High-Intensity Focused Ultrasound, rövidítve HIFU) az egyik legújabb és leghatékonyabb orvos-esztétikai beavatkozás, amely során a kezelőfej helyileg, pont a bőr felszínétől meghatározott mélységben felmelegíti a szöveteket, aminek eredményeképpen jelentős lifting hatás jön létre a kezelt területen. Hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját. Az új kollagén kitölti a sejtek közötti teret, ezért elképesztően hatásos az arc, nyak, toka, dekoltázs feszesítésére és azonnali fiatalítására képes.

Fontos, hogy a HIFU egy természetes, nem sebészi megoldást nyújt a bőr, elsősorban az arc feszesítésére és megemelésére, amit úgy fejlesztettek ki, hogy az biztonságos legyen és hatékony. Az ultrahang energiáját, már több mint ötven éve alkalmazzák az orvosi ellátásban, az orvoslásban. A rádiófrekvenciás gép kedvező hatását, és az erre épülő orvosi tapasztalatokat kihasználva már évek óta alkalmazzák sikeresen, a bőrfiatalító orvos-esztétikai kezelések során is. A 3G HIFU kezelés, megfelelő képzettséggel, és orvosi tapasztalattal végezve biztonságos.

A HIFU kezelés az Ulthera terápiához hasonlóan, a fókuszált ultrahang energiája által létrehozott élettani változásokat kihasználva, elsősorban arcliftre van hatással az arcfiatalítás elérése érdekében: a megereszkedett bőr feszesítésére, vagy megemelésére használják az arc, szemöldök, állvonal, nyak, toka vagy a dekoltázs területén.

A HIFU KEZELÉS ELŐNYE?

 • csökkenti a ráncok számát és mélységét
 • csökkenti a szem alatti gödör mélységét
 • feszesíti a bőrt
 • megemeli a megereszkedett arcot, illetve az egyéb testtájékokon a bőrt
 • csökkenti a zsírpárnákat (Lipohifu)
 • lifting hatás sebészi beavatkozás nélkül

MILYEN A HATÁSA KEZELÉS SORÁN?

Tájékoztató a 3G HIFU kezelésről

A lézeres kezeléssel ellentétben, amely a bőr felszínén is kifejti a hatását, itt az arckezelő gép, más hatást ér el a szépség területén, más eredménye van. Miért? Mert a HIFU által generált fókuszált ultrahang áthatol a bőrön, és a bőr felszínétől a kezelőfejet előre beállítva, a megfelelő mélyégben hat kizárólag a kötőszövetre és ilyen formán az abban található kollagénre. A gép használatával, a kezelőfejtől és a kezelt területtől függően – az arcon általában 1,5 mm, 3 mm és 4,5 mm, a testen viszont 8 illetve 13 mm mélységben –, a gép magas intenzitású, fókuszált ultrahang hullámai jelentősen felmelegítenek minden szövetet, aminek hatására, nemcsak a kollagén szerkezete lesz más, hanem olyan folyamatokat indít még be, ami során új kollagén jön létre.

Ezzel, mintegy 2-3 hónap alatt a gép használatát követően, a kezelés után a bőr fokozatosan még feszesebbé válik és a megereszkedett terület fel-, illetve megemelődik, amit saját szemmel is láthatunk. A gép hatása nem múlik el, mert megfelelő módon működik az új kollagén termelődésének menete, ami akár 6 hónapig is eltarthat.

Minden kezelés időtartama, itt a kezelt terület nagyságától függ. Teljes arc kezelése esetében ez akár még 90 perc is lehet. Igen fontos viszont, azt tudni, hogy a megfelelően végzett orvosi kezelés mindig egyénre szabott, amelyet közösen beszél meg az orvos és a páciens, még a kezelést megelőző konzultáció alkalmával. Több, géppel kezelt terület esetében pedig, a kezelési idő természetesen hosszabb.

Milyen a HIFU kezelés géppel, mit érez a páciens?

A HIFU kezelés járhat kellemetlen fájdalommal, de a legtöbb esetben, csak ilyen szurkáló, meleg érzetről számolnak be a páciensek a kezelés során. Orvosi vélemények szerint, minden csont felett, a gép, fókuszált ultrahang által keltett hőhatása a csonthártyában lévő idegeket ingerelve fokozhatja a fájdalomérzetet.

3G HIFU ÁRLISTA, KEZELÉSI ÁRAK:

HIFU szemkörnyék kezelés 30.000 Ft
HIFU szarkaláb 25.000 Ft
HIFU száj 40.000 Ft
HIFU száj + orca 65.000 Ft
HIFU toka 40.000 Ft
HIFU nyak 35.000 Ft
HIFU dekoltázs 35.000 Ft
HIFU TELJES arc 90.000 Ft
HIFU TELJES arc + toka 110.000 Ft
HIFU TELJES arc + nyak + toka + Ajándék, relaxációs masszázs 130.000 Ft

HIFU TEST KEZELÉSRŐL

Orvosi kifejezéssel élve, egy non-invazív eljárás, ahol nincs sem beavatkozás, sem altatás, sem szúrás, sem heg. A magas intenzitású, fókuszált, megfelelő lövések a műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan távolítják el a zsírsejteket.

A HIFU-t eddig hazánkban igen nagy sikerrel, elsősorban arc-lifting kezelésekre alkalmazták. Nagyobb mélységekben és nagyobb energiával azonban kiemelkedő eredményeket produkál sok zsírszövet eltávolításában is. Ezért joggal nevezhetjük szinte az egyetlen és leghatékonyabb testszobrásznak.

Alkalmazási jellemzők:

 • Végleges zsírsejt megsemmisítés
 • Alakformálás
 • Cellulit kezelés
 • Bőrfeszesítés
 • Természetes zsíreltávolítási folyamat

A fókuszált nagy energiájú lövések 4,5 mm és 1,2-1,5 cm-es mélységben vibrációt és nagyon magas hőt okoznak, mely koagulációs pontok képződéséhez vezet. Ennek köszönhetően, klinikailag bizonyított módon azonnal szét kell roncsolódni a zsírszövetnek. A test védekező-, és nyirokrendszere a kezelést követő 8-10 napban szállítja el a sérült sejteket, akkor válik igazán láthatóvá a szép eredmény, amelynek véglegesnek és tartósnak kell lennie.

Azt tudjuk, hogy miért történik a ráncok és a petyhüdt bőr kialakulása?  Vagy azt, hogy kialakulásának milyen okai vannak?

Az idő előre haladtával, a bőrben lévő elasztin és kollagénrostok száma csökken, illetve az izmok és a szalagok meggyengülnek. A HIFU technológia a fókuszált ultrahang segítségével visszafordítja ezt a folyamatot és lehetőség szerint, elérhetővé teszi a bőrfeszesítést.

A HIFU ultrahangos kezelés nem műtéti eljárás, így e szerint, azt kell mondanunk, hogy felépülési időről sem eshet szó. Minden orvosi vélemény szerint, a HIFU kezelést követően azonnal vissza lehet térni a hétköznapi tevékenységünkhöz. Előfordulhat, hogy bőrpír jelentkezik, de ettől nem kell megijedni, mert néhány óra után megszűnik. Bizonyos esetekben, minimális duzzanat járhat vele. A HIFU ultrahangos bőrfiatalítás után két hétig minimum 30 faktoros fényvédő krémet használjon. Az arckezelés után 2 hétig kerülje a bőr felmelegedését eredményező tevékenységeket, tehát szaunázást, és testedzést sem végezhet. A HIFU kezelés után 2 hétig kerülje a bőr pórusait tömörítő bőrápoló termékek használatát (pl. bőrradír, toner, glikolsav, retionoid, halványító szerek).

Egy kezelés is már látványos eredményt hoz, akár 1,5-2 évig is tart. Mivel az öregedési folyamatok nem állnak meg, érdemes fenntartó kezeléseket igénybe venni. A HIFU ultrahangos kezelés az év bármely időszakában, akár nyáron is elvégezhető. Évente maximum 2 alkalommal, egymás után, félévente ismételhető.

A HIFU kezelésnek köszönhetően rugalmasabb, feszesebb, fiatalabb lesz a bőre, a sok felszíni ránc eltűnik, az arcbőr megemelkedik.

Ajak-, és ráncfeltöltés – Hyaluron pen

A hyaluron pen, egy eszköz, amellyel az ajak-, és a ráncfeltöltés történik. Hogyan működik? Ez az eszköz, hyaluronsavat juttat a bőrbe, amely a bőrünk építő eleme, szervezetünk állítja elő. Ettől csodás, fiatalos kontúros egy arc. Sajnos az eltelt évek, a gyertyák számának növekedése a tortán, ennek csökkenését is elhozzák. Ezért fantasztikus lehetőség a Hyaluron pen használata.

 HIFU kezelés orvosi szemmel – HIFU kezelés ellenjavallatai

Van olyan betegség, amikor a kezelést nem javasolt elvégeztetni. Ilyen a teljes szervezetet-, illetve a nyak-, arctájékot érintő betegség, vagy betegségek, pl.: pacemaker, autoimmun betegségek, cukorbetegség, epilepszia, vérzékenység, nyirokkeringési zavar, keloid hajlam, lázas állapot, fertőző betegség, bőrbetegségek, seb a kezelendő területen, herpesz, biológiailag felszívódó implantátum beültetése-, Drakula terápia-, és botox kezelés után legalább hat hónapig ellenjavallt, illetve a biológiailag fel nem szívódó implantátum esetén, stb.

(Előtte utána képek hamarosan)


HIFU TEST ÁRLISTA:

HIFU has 15.000–30.000 Ft/alkalom
HIFU comb 30.000–45.000 Ft/alkalom
HIFU kar 15.000 Ft/alkalom

 

A blog részben, folyamatosan töltünk fel érdekességeket, tapasztalatokat, tanácsokat különféle témákban, akár szőrtelenítés kapcsán, de beauty tippeket is adunk. Bármilyen sok kérdése is van, szívesen válaszolunk, segítünk Önnek! Írjon nekünk email-en, Facebook-on!

Új információkról, akciókról, kupon kedvezményekről nemcsak szalonunkban informálódhat, hanem, a blog szekcióban, illetve hírlevelünkre kattintva!

Iratkozzon fel most itt, hírlevelünkre!

Kérjen ingyenes visszahívást!

Minden jog fenntartva! Adatkezelési tájékoztatót elfogadom.