3G HIFU kezelés

A 3G  HIFU egy nagy energiájú fókuszált ultrahangos rezgéshullámmal dolgozik, amely a bőrszövetbe hatolva 60-85°C-ra felmelegítik a bőrszövet kollagént tartalmazó mélyrétegének sejtjeit. Hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját.

Az új kollagén kitölti a sejtek közötti teret, ezért elképesztően hatásos az arc, nyak, toka, dekoltázs feszesítésére és fiatalítására.

A fókuszált ultrahang hőenergiája a fehérjék koagulációs pontját célozza meg, amely a bőr önfiatalító, regeneráló folyamataiért felelős. A kezelés során a kezelőfejből kibocsátott 4-10 MHz energiájú, 60-85 fok hőmérsékletű ultrahang hullámok a bőr mélyebb rétegeiben (1,5 mm, 3 mm és 4,5 mm mélységbe) hatolva célzottan a bőr felszíne alá jut anélkül, hogy a felszíni rétegeken felhám sérüléseket okozna. A bőr felszíne alatt „mikro-sebeket” ejt, így a szövet lokalizált hőkárosodását (thermal damage) okozza. A sebgyógyító folyamatokat indukálja, beindítja a bőr természetes kollagén és elasztin termelését, mellyel tömörebb bőrt, megemelkedettebb arcot, feszesebb bőrtextúrát eredményez. Erősíti a bőr alátámasztását, ezzel késlelteti a későbbi megereszkedését. Eltünteti a felesleges zsírszövetet, ezzel csökkenti a tokát, javítja az arc kontúrját.

A HIFU ultrahangos kezelés nem műtéti eljárás, így felépülési időről nem beszélhetünk. A HIFU kezelést követően azonnal vissza lehet térni hétköznapi tevékenységünkhöz.Előfordulhat, hogy bőrpír jelentkezik, ami néhány óra után megszűnik. Bizonyos esetekben minimális duzzanat jelentkezhet. A HIFU ultrahangos bőrfiatalítás után két hétig minimum 30 faktoros fényvédő krémet használjon. Az arckezelés után 2 hétig kerülje a bőr felmelegedését eredményező tevékenységeket: szaunázást, testedzést. A HIFU kezelés után 2 hétig kerülje a bőr pórusait tömörítő bőrápoló termékek használatát (pl. bőrradír, toner, glikolsav, retionoid, halványító szerek).

A HIFU fókuszált ultrahang kezelés eredménye már a kezelés után látható, a hosszú távú hatás a bőrfiatalítás után 2-3 hónap alatt alakul ki, mert a bőr mélyebb rétegeiben az új kollagén termelődéshez időre van szükség.

Egy kezelés is már látványos eredményt hoz, akár 1,5-2 évig is tart. Mivel az öregedési folyamatok nem állnak meg, érdemes fenntartó kezeléseket igénybe venni. A HIFU ultrahangos kezelés az év bármely időszakában, akár nyáron is elvégezhető. Évente maximum 2 alkalommal, félévente ismételhető.

A HIFU kezelésnek köszönhetően rugalmasabb, feszesebb, fiatalabb lesz a bőre, a felszíni ráncok eltűnnek, az arcbőr megemelkedik.

Ár:
HIFU szemkörnyék kezelés: 30.000 Ft / alkalom
HIFU száj: 40.000 Ft / alkalom
HIFU toka: 40.000 Ft / alkalom
HIFU nyak: 35.000 Ft / alkalom
HIFU dekoltázs: 35.000 Ft / alkalom
HIFU teljes arc: 90.000 Ft / alkalom
HIFU teljes arc+toka: 110.000 Ft / alkalom
HIFU teljes arc arc+nyak+toka: 130.000 Ft / alkalom
HIFU kar: 15.000 Ft / alkalom