3G HIFU kezelés Pécs

3G HIFU Pécs


A 3G HIFU egy nagy energiájú fókuszált ultrahangos kezelés, amely a bőrszövetbe hatolva 60-85°C fokra felmelegíti a bőrszövet kollagént tartalmazó mélyrétegének megfelelő sejtjeit. A gép hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr saját, természetes regenerációját.

Hifu kezelés – Bőrfeszesítés fókuszált ultrahanggal

BŐRFESZESÍTÉS INTENZÍVEN FÓKUSZÁLT ULTRAHANGGAL

A magas intenzitású fókuszált ultrahang (angolul High-Intensity Focused Ultrasound, rövidítve HIFU) az egyik legújabb és leghatékonyabb orvos-esztétikai beavatkozás, amely során a kezelőfej helyileg a bőr felszínétől meghatározott mélységben felmelegíti a szöveteket, aminek eredményeképpen jelentős lifting hatás jön létre a kezelt területen. Hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját. Az új kollagén kitölti a sejtek közötti teret, ezért elképesztően hatásos az arc, nyak, toka, dekoltázs feszesítésére és fiatalítására.

Fontos, hogy a HIFU egy természetes, nem sebészi megoldás a bőr, elsősorban az arc feszesítésére és megemelésére, amit úgy fejlesztettek ki, hogy az biztonságos legyen és hatékony. Az ultrahang energiáját, már több mint ötven éve alkalmazzák az orvosi ellátásban, az orvoslásban. A gép kedvező hatását, és az erre épülő orvosi tapasztalatokat kihasználva már évek óta alkalmazzák sikeresen, a bőrfiatalító orvos-esztétikai kezelések során is. A 3G HIFU kezelés, megfelelő képzettséggel, és orvosi tapasztalattal végezve biztonságos.

 

A HIFU kezelés az Ulthera terápiához hasonlóan, a fókuszált ultrahang energiája által létrehozott élettani változásokat kihasználva, elsősorban arcliftre van hatással: a megereszkedett bőr feszesítésére, vagy megemelésére használják az arc, szemöldök, állvonal, nyak, toka vagy a dekoltázs területén.

A HIFU KEZELÉS ELŐNYE?

 • csökkenti a ráncok számát és mélységét
 • csökkenti a szem alatti gödör mélységét
 • feszesíti a bőrt
 • megemeli a megereszkedett arcot, illetve az egyéb testtájékokon a bőrt
 • csökkenti a zsírpárnákat (Lipohifu)
 • lifting hatás sebészi beavatkozás nélkül

MILYEN A HATÁSA KEZELÉS SORÁN?

Tájékoztató a 3G HIFU kezelésről

A lézeres kezeléssel ellentétben, amely a bőr felszínén is kifejti a hatását, itt az arckezelő gép, más hatást ér el, más eredménye van. Miért? Mert a HIFU által generált fókuszált ultrahang áthatol a bőrön, és a bőr felszínétől a kezelőfejet előre beállítva, a megfelelő mélyégben hat a kötőszövetre és ilyen formán az abban található kollagénre. A gép használatával, a kezelőfejtől és a kezelt területtől függően – az arcon általában 1,5 mm, 3 mm és 4,5 mm, a testen viszont 8 illetve 13 mm mélységben –, a gép magas intenzitású, fókuszált ultrahang hullámai jelentősen felmelegítenek minden szövetet, aminek hatására, nemcsak a kollagén szerkezete lesz más, hanem olyan folyamatokat indít még be, ami során új kollagén jön létre.

Ezzel, mintegy 2-3 hónap alatt a gép használatát követően, a kezelés után a bőr fokozatosan még feszesebbé válik és a megereszkedett terület fel-, illetve megemelődik, amit saját szemmel is láthatunk. A gép hatása nem múlik el, mert megfelelő módon működik az új kollagén termelődésének menete, ami akár 6 hónapig is eltarthat.

Minden kezelés időtartama, itt a kezelt terület nagyságától függ. Teljes arc esetében ez akár még, 90 perc is lehet. Igen fontos viszont, azt tudni, hogy az orvosi kezelés mindig egyénre szabott, amelyet közösen beszél meg az orvos és a páciens, még a kezelést megelőző konzultáció alkalmával. Több, géppel kezelt terület esetében a kezelési idő természetesen hosszabb.

Milyen a HIFU kezelés géppel, mit érez a páciens?

A HIFU kezelés járhat kellemetlen fájdalommal, de a legtöbb esetben, csak ilyen szurkáló, meleg érzetről számolnak be a páciensek a kezelés során. Orvosi vélemények szerint, minden csont felett, a gép, fókuszált ultrahang által keltett hőhatása a csonthártyában lévő idegeket ingerelve fokozhatja a fájdalomérzetet.

3G HIFU ÁRLISTA, KEZELÉSI ÁRAK:

HIFU szemkörnyék kezelés 30.000 Ft
HIFU szarkaláb 25.000 Ft
HIFU száj 40.000 Ft
HIFU száj + orca 65.000 Ft
HIFU toka 40.000 Ft
HIFU nyak 35.000 Ft
HIFU dekoltázs 35.000 Ft
HIFU TELJES arc 90.000 Ft
HIFU TELJES arc + toka 110.000 Ft
HIFU TELJES arc + nyak + toka 130.000 Ft

HIFU TEST KEZELÉSRŐL

Orvosi kifejezéssel élve, egy non-invazív eljárás, ahol nincs sem beavatkozás, sem altatás, sem szúrás, sem heg. A magas intenzitású, fókuszált, megfelelő lövések a műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan távolítják el a zsírsejteket.

A HIFU-t eddig hazánkban igen nagy sikerrel, elsősorban arc-lifting kezelésekre alkalmazták. Nagyobb mélységekben és nagyobb energiával azonban kiemelkedő eredményeket produkál a sok zsírszövet eltávolításában is. Ezért joggal nevezhetjük a leghatékonyabb testszobrásznak.

Alkalmazási jellemzők:

 • Végleges zsírsejt megsemmisítés
 • Alakformálás
 • Cellulit kezelés
 • Bőrfeszesítés
 • Természetes zsíreltávolítási folyamat

A fókuszált nagy energiájú lövések 4,5 mm és 1,2-1,5 cm-es mélységben vibrációt és nagyon magas hőt okoznak, mely koagulációs pontok képződéséhez vezet. Ennek köszönhetően, klinikailag bizonyított módon azonnal szét kell roncsolódni a zsírszövetnek. A test védekező-, és nyirokrendszere a kezelést követő 8-10 napban szállítja el a sérült sejteket, akkor válik igazán láthatóvá a szép eredmény, amelynek véglegesnek és tartósnak kell lennie.

Azt tudjuk, hogy miért történik a ráncok és a petyhüdt bőr kialakulása?  Vagy azt, hogy kialakulásának milyen okai vannak?

Az idő előre haladtával, a bőrben lévő elasztin és kollagénrostok száma csökken, illetve az izmok és a szalagok meggyengülnek. A HIFU technológia a fókuszált ultrahang segítségével visszafordítja ezt a folyamatot és lehetőség szerint, elérhetővé teszi a bőrfeszesítést.

A HIFU ultrahangos kezelés nem műtéti eljárás, így e szerint, azt kell mondanunk, hogy felépülési időről sem eshet szó. Minden orvosi vélemény szerint, a HIFU kezelést követően azonnal vissza lehet térni a hétköznapi tevékenységünkhöz. Előfordulhat, hogy bőrpír jelentkezik, de ettől nem kell megijedni, mert néhány óra után megszűnik. Bizonyos esetekben, minimális duzzanat járhat vele. A HIFU ultrahangos bőrfiatalítás után két hétig minimum 30 faktoros fényvédő krémet használjon. Az arckezelés után 2 hétig kerülje a bőr felmelegedését eredményező tevékenységeket, tehát szaunázást, és testedzést sem végezhet. A HIFU kezelés után 2 hétig kerülje a bőr pórusait tömörítő bőrápoló termékek használatát (pl. bőrradír, toner, glikolsav, retionoid, halványító szerek).

Egy kezelés is már látványos eredményt hoz, akár 1,5-2 évig is tart. Mivel az öregedési folyamatok nem állnak meg, érdemes fenntartó kezeléseket igénybe venni. A HIFU ultrahangos kezelés az év bármely időszakában, akár nyáron is elvégezhető. Évente maximum 2 alkalommal, egymás után, félévente ismételhető.

A HIFU kezelésnek köszönhetően rugalmasabb, feszesebb, fiatalabb lesz a bőre, a sok felszíni ránc eltűnik, az arcbőr megemelkedik.

Ajak-, és ráncfeltöltés – Hyaluron pen

A hyaluron pen, egy eszköz, amellyel az ajak-, és a ráncfeltöltés történik. Ez az eszköz, hyaluronsavat juttat a bőrbe, amely a bőrünk építő eleme, szervezetünk állítja elő. Ettől csodás, fiatalos kontúros egy arc. Sajnos az eltelt évek, a gyertyák számának növekedése a tortán, ennek csökkenését is elhozzák. Ezért fantasztikus lehetőség a Hyaluron pen használata.

 HIFU kezelés orvosi szemmel – HIFU kezelés ellenjavallatai

Van olyan betegség, amikor a kezelést nem javasolt elvégeztetni. Ilyen a teljes szervezetet-, illetve a nyak-, arctájékot érintő betegség, vagy betegségek, pl.: pacemaker,autoimmun betegségek, cukorbetegség, epilepszia, vérzékenység, nyirokkeringési zavar, keloid hajlam, lázas állapot, fertőző betegség, bőrbetegségek, seb a kezelendő területen, herpesz, biológiailag felszívódó implantátum beültetése-, Drakula terápia-, és botox kezelés után legalább hat hónapig ellenjavallt, illetve a biológiailag fel nem szívódó implantátum esetén, stb.

Előtte utána képek hamarosan)


HIFU TEST ÁRLISTA:

HIFU has 15.000–30.000 Ft/alkalom
HIFU comb 30.000–45.000 Ft/alkalom
HIFU kar 15.000 Ft/alkalom

 

A blog részben, folyamatosan töltünk fel érdekességeket, tapasztalatokat, tanácsokat különféle témákban.  Bármilyen sok kérdése is van, szívesen válaszolunk, segítünk Önnek!

Új információkról, akciókról, kupon kedvezményekről nemcsak szalonunkban informálódhat, hanem, a blog szekcióban, illetve hírlevelünkre kattintva!

Iratkozzon fel most itt, hírlevelünkre!